Handelskammardagen 20122

Stolthet, glädje, energi, kreativitet och framtidstro!!!

Rubriken säger hur jag idag känner, efter en härlig Handelskammardag. Jag känner det inför alla mina fantastiska kollegor som gör ett enormt jobb. Jag känner det efter att ha sett, hört och lyssnat till alla de som stod på scenen. Jag känner det i alla de samtal jag hade under kvällen med våra gäster. Det viktigaste är att jag känner det för Västsverige och vår framtid!

Stina Honkamaa, vd Google Sverige sammanfattade det bra i vårt samtal. Vi är alldeles för dåliga att tala om allt som vi är bra på. Varför vet inte fler att Sverige är ett av de mest innovativa länderna, varför vet man inte att vi är världsledande inom flera branscher och varför vet inte fler att det finns ett speciellt ”Gothenburg sound” inom metal-rocken!!!

Njuter av att plocka fram alla minnen från gårdagen. Det finns många höjdpunkter under kvällen. För er som inte var där så hade vi ganska stora ytterligheter med allt från Vera Suvalo Grimberg som dansade med en bubbelmaskin på ryggen till näringsminister Annie Lööf……om nu det är två ytterligheter. Barn sprider glädje och inspiration, men närmare 100 barn från El Sistema blev verkligen en höjdare. Har fått beskrivet att det även var stort för barnen. Att stå inför 1500 personer, sjunga och se sig själv på stor-bilds-skärmen.

Nu ska vi smälta intrycken en liten stund, men sedan skall vårt arbete fortsätta på den inslagna vägen där vi fångar mycket som är viktigt för regionen. Allt från våra politiska projekt till våra tjänster. Allt för att göra Västsverige starkare. Igår kändes det som att vi blev lite starkare!!!!!

För alla er som känner er inspirerade och vill vara med, tipsar jag om hemsidan 100listan.se där alla företag i regionen kan bidra med att visa upp goda exempel. Följ också vår hemsida där vi kommer lägga ut många bilder från hela dagen.